Just nu jobbar jag mest med vår nya satsning Signum som ligger på hällsnäs strax utanför Göteborg. Utöver den dagliga driften där så är vi i full gång med rekrytering och uppstart inför sommarens säsongskrogar.
Just nu är vi i en utvecklingsfas på Hällsnäs där vi är i startgroparna för att bygga 32 nya hotellrum. Vi har även precis fått klart vår bastuflotte och kommer ha en ny relaxavdelning öppen från 1a april.
Jag älskar vin!! Jag utbildade mig till sommelier 2015 för att få en bredare kunskap inom vin och för att få en bättre förståelse om vin och hur det skapas.
Mycket hittar jag i naturen. Jag älskar att röra mig utomhus för att få hamna i mina egna tankar och på så sätt kommer det till mig.
Utöver riesling och burgundiska vita viner så hamnar jag ofta med torra furminter framför mig. Kvalitativt vin av furmint tycker jag har en härlig frisk grön ton med citrus och lite mogen frukt. Älskart!
Första flaskan DRC kommer jag komma ihåg länge. Helt spontant på en lunch för ca 6 år sedan så drack jag en 1997 echezeaux som jag än idag kan få gåshud av.
Eftersom jag oftast jobbar lördagar så blir söndagen min vindag. I helgen kommer det bli en svamprisotto med en pava Barolo!
Jag är generellt klassiskt lagd, uppskattar hantverket historian i bourgogne så det är svårt att ge 1a platsen till någon annan region.
Jag skulle vilja dela en flaska med Eminem. Har lyssnat på honom hela livet och tror att han hade uppskattat en flaska Jacques selosse to share.