Vinbörsen - hur det funkar

Just nu finns det ca 20 000 produkter i systembolagets sortiment och leverantörerna gör hela tiden prisförändringar, något som kan vara svårt att uppfatta som konsument. Vinbörsen håller koll på när produkter blir nedsatta i pris och hjälper dig hitta guldkornen.

Vinbörsen tipsar enbart om viner som du sedan kan köpa via Systembolaget, vi har ingen egen försäljning. Vinbörsen har heller inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Tjänsten bygger på att löpande samla in pris- och produktdata för samtliga produkter i Systembolagets sortiment och sedan presentera de prissänkta produkterna här på vinbörsen.se. Systembolaget själva sänker aldrig priser utan det är leverantörern som står för detta. Nya priser som anges handlar heller inte om temporära kampanjer utan är permanenta säkningar.

Delar av sortimentet kommer även provas av vår erfarna redaktion, med Bengt-Göran Kronstam i spetsen, där omdömen successivt adderas, allt för att vägleda våra besökare på bästa sätt.

Hittar du något du gillar kan du med ett klick ta dig direkt till systembolaget.se och få mer information om hur du köper produkten. Viktigt att notera är att Vinbörsen inte har något kommersiellt samarbete med Systembolaget och att inga produkter går att köpa direkt från Vinbörsen.

Gå vidare till alla prissänkta röda, vita, rosé eller mousserande viner.